esmaspäev, 11. veebruar 2019

Kaitske oma vanaisasid ja vanaemasid röövmüügi eest

Alati, kui räägitakse pensionide tõstmisest, kerkivad mulle esmalt silmade ette igasugused toidulisandite ja „nii-öelda ravimite“ müüjad, kelle lõa otsas on üle riigi tuhandeid vanainimesi, kes viisakusest on vastanud agressiivsetele müügikõnedele jaatavalt ja saavad nüüd igakuiselt kalli raha eest oma postkastidesse igasugu rämpsu. Nende vanurite pensionitõusud lähevad väga valesse kohta.
Jah, võib öelda ju vastukaaluks, et äri on äri ning vanaemad ja vanaisad on täiskasvanud inimesed, kes teavad ise, mida nad tellivad või tarbivad, aga andke andeks, paljud 70ndate eluaastate taha jäävad mehed ja naised ei adu moodsa maailma riukaid. Nad on heatahtlikud ja viisakad ning seda kasutatakse ära.
Ja kui mõni saabki aru, et on vale otsuse teinud, siis häbeneb ta seda eestlastele nii iseloomulikust tagasihoidlikkusest ligimestele tunnistada.
Seega, olge head, vaadake aeg-ajalt oma memmede ja taatide tegemiste järele, et nad ei oleks röövmüüjate seatud lõksu sattunud. Võimalik, et teete sellega suure heateo.


1 kommentaar:

  1. Äitähh asjaliku postituse eest. Kahjuks leidub raisakullidest müügimehi igas riigis, nad ei kasuta ära mitte ainult vanu inimesi vaid ka kõiki teisi lihtsameelseid.

    VastaKustuta

Enne mõtle, siis ütle! Aitäh!