kolmapäev, 25. jaanuar 2017

Ilmselt näeme ka sel aastal valitsuse vahetumist

Pole vaja kuigi palju informatsiooni läbi töödelda, et saada aru – võimulolev koalitsioon kaua ei kesta.
Lubatud uute innovaatiliste tuulte asemel, mis peaks majanduskasvu kehitama ja kodanike heaolule kaasa aitama, näeme hoopis Keski püüdu kõik oma vanad ja hapuks läinud ideed realiseerida, mis aastate pikkuse vimmaga vürtsitatuna olid paisu taha kogunenud.
Seadusandlikul tasemel toimub metsik rapsimine. Imekspandava kiirusega muudetakse kõike, kasutades täiesti häbenemata eelkäijate ehk Reformierakonna väljamõeldud kobardamist ja ajades ettevõtjatel meele mõruks. Head tavad osapooltega nõu pidada ja seadusemuudatustega harjumiseks aega anda on saadetud kuradile.
Koalitsioonipartnerid IRL ja sotsid on seejuures kaotanud täiesti pea – rahandusminister Sester sahmib vasakule ja paremale ning sotsidel pole muud lauale panna kui Ossinovski oma nõukogude traditsioone täis variserliku alkoholipoliitikaga.
IRL on seejuures kaotamas kõike ja pärast järgmisi valimisi neil enam suure laua taha asja ei ole.
Peaminister Jüri Ratas on imelise innukusega astunud Edgar Savisaare saabastesse, tehes halli passi omanikele kniksu, aga kulla mees, need saapad on sulle ju suured! Ja sa ei saa neid enam ära ka võtta, sest Yana Toom napsab need endale.
Kõige kurvem on tekkinud olukorras see, et polegi enam poliitilist jõudu, keda tahaks riigitüüri juurde valida, aga uut hingamist oleks väga vaja. 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Enne mõtle, siis ütle! Aitäh!