neljapäev, 5. jaanuar 2017

Suure kukeharja horoskoop 2017

Üheksakümnendatel, siis kui igasugune esoteerika jõudsalt pead tõstma hakkas, seisid paljud ajalehetoimetused dilemma ees, et kuidas täita lugejate nõudlust igasuguste ennustuste ja horoskoopide järele. Valdkonna spetsialiste ei olnud kuskilt võtta, välismaalt ennustusi sisse osta oli kallis ja nii tehti lehesabas ilmuvaid horoskoope tavaliselt ise – mõni reporter või toimetaja võttis õlled kõrvale ja lasi fantaasial lennata. Ja päris huvitav oli järgnevatel päevadel poole kõrvaga kuulda, kuidas mõni lugeja oma tähemärgi alla kirjapandut kommenteeris.

JÄÄR (21. märts - 20. aprill)
Tööasjades ja kodukaunistuses säilitad stabiilsuse, sest oled visa ja järjekindel. Raha jätkub. Suhetes võib esineda lühiajalisi katkestusi, milles kipud süüdistama valitsust ja halba ilma. Aprillis võib tekkida vastupandamatu soov hakata lillelapseks, kuid enne võilillede õitsemist saab mõistus võitu. Aasta lõpus võib tulla võit jõululoosiga.

SÕNN (21. aprill - 21. mai)
Sul on aeg-ajalt raske mõista, miks maailm su ümber muutub, seetõttu võid märtsis vajada psühholoogilist abi mõnelt sõbralt. Sel ajal tasuks vältida ööklubisid. Ametialaselt võib enne suve saabumist ees oodata edutamine või preemia. Selveri boonuspunktid ei tõuse üle kolme euro piiri. Sügistalvel võib esineda juhuslikku seksi. Aasta teises pooles terendab lennureis.

KAKSIKUD (22. mai - 21. juuni)
Veebruaris võib saabuda masendus, sest vajaksite ligimestelt rohkem tähelepanu kui saate. Kõikuvad meeleolud jälitavad teid suveni, kuni mängu tuleb suurem summa raha.
Suve keskpaik kisub kuumaks, aga mitte ilma, vaid uue suhte tõttu. Aasta lõpus toimub rahunemine. Oht üle süüa.

VÄHK (22. juuni - 23. juuli)
Sellel aastal õnnestub paigalseisu vältida ja üllatada oma kaaslasi uue väljanägemise või ootamatu ametiga. Majanduslikult ei ole võimalik edu saavutada enne maikuud, kuid alati on keegi, kes teid toetab. Võib juhtuda, et toetaja ootab vastuteeneid. Aasta teises pooles võib esineda kalduvust sooneutraalsusele.

LÕVI (24. juuli - 23. august)
Aasta esimeses pooles mõtestatud tegevused. Mais võib sattuda manipuleerimise ohvriks, soovitav on vältida vastamist tundmatutelt numbritelt tulevatele kõnedele. Suve teises pooles võib ette tulla ohtralt pidutsemist. Kontroll raha üle nõrk, aasta lõpus kalduvus ülekulutamisele ja purjutamisele.

NEITSI (24. august - 23. september)
Loovus on peaaegu kogu aasta jooksul tipus, aga viibite seetõttu suures segaduses, kuna ei suuda otsustada, kas tegeleda muusikaga, kirjandusega, maalimisega või lihtsalt sõduritele villaseid sokke kududa. Juunis teenite ära vastassugupoole naeratuse. Sügisel sport ja hasart.

KAALUD (24. september - 23. oktoober)
Sissetulekud kasvavad, aga ka kulutused suurenevad. Eriti tasuks jälgida kütuse ja toiduainete hindu vahetult enne jaanipäeva. Esimesel  poolaastal võib tekkida vajadus külastada perearsti. Augustis-septembris võivad ootamatult saabuva suve lõpu tõttu esineda ärajäämisnähud. Aasta viimane kvartal pidune.

SKORPION (24. oktoober - 22. november)
Aasta algul ootamatu läbikäimine vanade sõpradega või ekselukaaslastega, mis võib lõppeda kirglikult. Võib esineda vabandatavaid võlgnevusi. Mis tööga tuleb, see lustides läheb. Suvi meeleolult jahedapoolne. Sügisel planeeritud sünnipäev, mis sinu iseloomu arvestades võib lõppeda alles jõuludeks.

AMBUR (23. november - 21. detsember)
Vähe suhtlemist hoiab tervise korras, aga kodus on kord käest ära. Märtsis tekib tuhin külvata, kuid ettevaatust – mitte iga seeme ei lähe idanema! Kevadel rändavad mõtted tihti unistuste maale ja need päädivad suvepuhkusega, mille veetmisel on reaalsed ajalised piirid. Juulis võimalik reis metsa. Pimedatel aastaaegadel võib tabada vastupandamatu šokolaadiisu ja alkoholiga liialdamine. Aasta lõpp kahjuks mittemidagiütlev.

KALJUKITS (22. detsember - 20. jaanuar)
Aasta stardib sinust sõltumatult ja ainus ülesanne on majanduslikult ree peal püsida. Kõige suurem oht raha laenata on aprillis, sellest ilma jääda aga juunis ja detsembris. Mais võib tekkida hinges ärevus, mis kannustab reisi planeerima, kuid ära muretse, see läheb mööda. Septembris laekub ammu väljalaenatud raamat või jõuad ise mõned korrad normaalsel ajal töölt koju.

VEEVALAJA (21. jaanuar - 19. veebruar)
Mõte läheb lappama ja ei saa kahjuks enne aasta lõppu pidama. Hea, kui leidub inimesi, kes sinu ideedega suudavad kaasa joosta ja vahepeal võileibu teha. Majanduslikud väljavaated majandusteadlasi ei rõõmusta, kuid ometi õnnestub aasta lõpuks pangakontole väike sääst tekitada. Suvel pöörased seiklused, mille tulemusena tekib palju hingepiinu. Sügis viljakas, aga vilju lõikavad sinu sõbrad.

KALAD (20. veebruar - 20. märts)
Veebruaris võib esineda kahemõttelisi vihjeid otseselt ülemuselt. Kevad märg, kuid võib kaasa tuua gurmee-elamusi. Juunis on soovitatav vältida üle 10 miljoni euroseid ostu-müügi tehinguid. Sügise algul võib kuulda üllatavaid teateid, mis annavad elule uue suuna. Parimad pesupäevad on neljapäev ja laupäev.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Enne mõtle, siis ütle! Aitäh!