pühapäev, 30. oktoober 2016

Viinakuu TOP ja POTT

Valisin viis asja, persooni, mõtet ja tegu, mis lõppevast kuust minu arvates positiivse ja negatiivse poole pealt silma jäid.

TOP
  1. Edgar Savisaare võitlusvaim – Vintske vend! Erakonnakaaslased peidavad piltlikult öeldes jalutu invaliidi eest kargud ära, aga tema võitleb oma positsiooni eest viimse hingetõmbeni.
  2. Rail Balticu kriitika – Viimaks ometi võttis tuurid üles diskussioon Rail Balticu üle. Loodetavasti saab nõnda selgeks, milleks meil seda Varssavini ulatuvat maaredelit tegelikult vaja on.
  3. Kuldne sügis – Kes märkas, see märkas, kes sai, see sai. Sügis on ilus ja Eesti loodus alati edetabelite tipus.
  4. Eesti esimene naispresident – Lihtsalt tore ajalooline fakt.
  5. Marina Kaljurand – Võtke eeskuju! Sai lüüa, lakkus haavad puhtaks, lõi prossi rinda ja hambad särama ning sukeldus taas riiki teenima. Tegusal inimesel ei kõlbagi koju vedelema jääda.
POTT

  1. Edgar Savisaare ego – Lase end vabaks mees! Sul on nii palju põnevat elus selja taga, võta poliitikast aeg maha ja jaga oma pärandit teistega.
  2. Reformierakond – Kõik on sead, aga midagi pole selga panna! Avalikud etteheited üksteise aadressil sumbusid taas kahepalgelisusesse.
  3. EAS – Ärma talu finantseerimise selgitustega venitamine ja keerutamine.
  4. Komöödiasari „Kellapid“ – Eesti huumori pohmell?
  5. Läänemeri – Miks langetad oma veetaset just siis kui hiidlased on praamijamade tõttu niigi suures hädas? Tahtsid maailma suurimaks järveks saada või?

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Enne mõtle, siis ütle! Aitäh!